Våra produkter ska hålla för livet och tåla att slitas på. Genom kloka materialval och en noggrann kvalitetsprocess säkrar vi upp att våra produkter ska förbise kortsiktiga trender och kunna användas i generation efter generation.

För oss är det självklart att tillverka alla våra produkter i Småland, hos lokala tillverkare som vi valt med omsorg. Vårt löfte till er är att använda resurser på ett effektivt och klokt sätt samt begränsa vårt klimatavtryck. Främja självklara val och hjälpa våra kunder att göra detsamma. Idag och i framtiden.

Möbler som trivs med varandra – Tankarna bakom våra produkter


Vår filosofi bygger på att skapa produkter som: 

-Håller genom livet och tål att slitas på. Detta gör vi genom kloka materialval och en noggrann kvalitetsprocess.

-Kan förändras efter olika behov. Därför tillverkas flertalet av våra produkter i material som gör att det tål både inomhus- och utomhusbruk.   

-Designas och tillverkas av omsorgsfullt utvalda leverantörer i Småland.

Multifunktion är ett ledord som följer oss under resan när vi tar fram en ny produkt till vårt sortiment. Produktens livslängd, design och funktion har en avgörande betydelse för produktens totala påverkan på miljön och människor. Vi tror att det bästa sättet att minimera vårt avtryck är att skapa produkter som är formgivna och producerade för att leva ett långt liv. Det är tidlös design för oss.

Skulle din produkt bli skavd eller om du önskar en annan kulör går det utmärkt att kontakta oss för bättringsfärg eller omlackering. För oss handlar en del av hållbarhetsarbetet om att förlänga produkternas livslängd. Slit och fortsätt använd år efter år.

Ljusstake i ek och svart stål
Klädhängare tak liten vit stål
Ljusstake i ek och svart stål
Klädhängare tak liten vit stål

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor kring våra produkter eller din beställning är du välkommen att kontakta oss. Vi är måna om dig som kund och försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Våra öppettider är 08.00-16.00 helgfria vardagar.

Utforska hur olika rum och miljöer kan inredas med våra produkter. Välkommen att inspireras!

För oss handlar en del av hållbarhetsarbetet om att förlänga produkternas livslängd. Slit och fortsätt använd år efter år.

Vi vill att det ska bli rätt från början. Därför har vi tagit fram en guide som hjälper till att visa våra produkters mått och hur sortimentet trivs tillsammans.