Hitta rätt produkt för ditt hem

Vi vill att det ska bli rätt från början. Därför har vi tagit fram en guide som hjälper till att visa våra produkters mått och hur de passar ihop med varandra. Här hittar du dessutom färgprover och monteringsanvisningar.

Försäkra dig om att kulören stämmer

Beställ hem ett färgprov och säkerställ att vår kulör
och struktur stämmer överens med hemmets nyanser.

Tips för att välja rätt produkt

1. Mät ytan där produkter ska placeras

Det kan vara svårt att veta vilken storlek på produkt du ska välja. Vi rekommenderar att du mäter ytan för att få en bättre uppfattning om hemmets förutsättningar. Här kan exempelvis takhöjd spela in i vilken produkt som passar för just ditt hem. 

2. Hur ska produkten användas?

Tänk sedan ut vilka funktioner du vill att produkten ska fylla. Vill du exempelvis köpa en klädhängare bör du fundera på vilka kläder som ska hängas på, längden på kläderna samt om det ska rymmas ett skoställ under. 

3. Vilka förutsättningar har hemmet?

Hur ser väggar och tak ut? Är materialet lämpligt att fästa produkten i? Om exempelvis taket inte kan belastas på önskat sätt kanske en vägghängd klädhängare är ett bättre alternativ.

Takhängda klädhängare

Klädhängare liten Lydiga Lillebror

 

Lydiga Lillebror är vår minsta modell av takhängda klädhängare. Den passar i mindre utrymmen och skiljer sig i bredd jämfört med de andra hängarna. Önskas ett skoställ rekommenderar vi att kombinera med Pall/bord Kloka Karl och ett hyllplan.

Klädhängare mellan Lydiga Lillasyster

 

Lydiga Lillasyster är en takhängd klädhängare med lägre höjd än den stora klädhängaren. Lillasyster passar bra när man önskar lite extra utrymme under kläderna eller har en lägre takhöjd.

Klädhängare stor Lydiga Larsson

 

Klädhängaren Lydiga Larsson är vår stora takhängda modell. Med sin minimalistiska design ger Larsson ett stilrent uttryck till sin miljö. Larsson passar bra när en högre takhöjd finns.

Vägghängda klädhängare

Klädhängare vägg Aviga Alva

 

Aviga Alva är vår vägghängda klädhängare. Med sin aviga vinkel får klädhängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

Hängare vägg Aviga Algot

 

Aviga Algot är den lilla varianten av vår populära klädhängare Aviga Alva. Med sin aviga vinkel får hängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

Sko-/hatthyllor

Sko-/hatthylla Fru Stella

 

Fru Stella är vår vägghängda sko-/hatthylla i minimalistisk design. Hyllan kan vändas och monteras på två håll. Kombinera flera ställ och montera dem på olika sätt för att skapa olika utseenden.

Skoställ Herr Stellan

 

Herr Stellan är vårt skoställ i minimalistiskt design som ger rummet ett stilrent uttryck. Skostället levereras färdigmonterat.

Pall/bord Kloka Karl

 

Pall/bord Kloka Karl är en tidlös möbel som fungerar som skoställ med ett extra hyllplan. Med sin minimalistiska design får rummet ett stilrent uttryck. 

Vägghyllor

Vägghylla djup Listiga Lasse

 

Listiga Lasse är vår djupa vägghylla. Vägghyllan kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den två unika utseenden och gör att den kan anpassas efter olika behov. Kombinera flera hyllor och montera dem på olika sätt för att skapa olika uttryck.

Vägghylla grund Listiga Lisa

 

Listiga Lisa är vår grunda vägghylla. Vägghyllan kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den två unika utseenden och gör att den kan anpassas efter olika behov. Kombinera flera hyllor och montera dem på olika sätt för att skapa olika uttryck.

Vägghylla Svävande Leah

 

Svävande Leah är vår lilla, nätta vägghylla. Vägghyllan kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den två unika utseenden och gör att den kan anpassas efter olika behov. Kombinera flera hyllor och montera dem på olika sätt för att skapa olika uttryck.

Krokar

Väggkrok liten Lydig

 

Väggkrok liten Lydig är en del av den Lydiga familjen med rena och tidlösa linjer

Väggkrok liten Avig

 

Väggkrok liten Avig är en del av den Aviga familjen. Med sin aviga vinkel får kroken en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

Väggkrok stor Avig

 

Väggkrok stor Avig är en del av den Aviga familjen. Med sin aviga vinkel får kroken en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

Monteringsanvisningar

Sko-/hatthylla Fru Stella

Fru Stella är vår vägghängda sko-/hatthylla i minimalistisk design som ger rummet ett stilrent uttryck. Fru Stella lämpar sig utmärkt som både sko- och hatthylla. Hyllan kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den två unika utseenden och gör att den kan anpassas efter olika behov. Kombinera flera ställ och montera dem på olika sätt för att skapa olika utseenden.

Inga synliga skruvar eller hål på framsidan tack vare att produkten har dold upphängning på baksidan. Upphängningsmall och standardskruvar medföljer.

NOTERA! Använd ev. plugg eller liknande som är anpassat för ditt väggmaterial. Produkten kan inte användas som sittmöbel.

Hängare vägg Aviga Algot

Aviga Algot är den lilla varianten av vår populära klädhängare Aviga Alva. Med sin aviga vinkel får hängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck. Hängare Aviga Algot kan kombineras med Galge Greta 3-pack, som ingår i samma serie.

Inga synliga skruvar eller hål på framsidan tack vare att produkten har dold upphängning på baksidan. Upphängningsmall och 2-pack svart skruv medföljer.