Hitta rätt produkt för ditt hem

Vi vill att det ska bli rätt från början. Därför har vi tagit fram en guide som hjälper till att visa våra produkters mått och hur de passar ihop med varandra. Här hittar du dessutom färgprover och monteringsanvisningar.

Försäkra dig om att kulören stämmer

Beställ hem ett färgprov och säkerställ att vår kulör
och struktur stämmer överens med hemmets nyanser.

Tips för att välja rätt produkt

1. Mät ytan där produkten ska placeras

Det kan vara svårt att veta vilken storlek på produkt du ska välja. Mät ytan för att få en bättre uppfattning om hemmets förutsättningar. Här kan exempelvis takhöjd spela in i vilken produkt som passar för just ditt hem. 

2. Hur ska produkten användas?

Tänk sedan ut vilka funktioner du vill att produkten ska fylla. Tänker du köpa en klädhängare bör du fundera på vilka kläder som ska hängas på, längden på kläderna samt om det ska rymmas ett skoställ under. 

3. Vilka förutsättningar har hemmet?

Hur ser väggar och tak ut? Är materialet lämpligt för att fästa produkten? Om exempelvis taket inte kan belastas på önskat sätt kanske en vägghängd klädhängare är ett bättre alternativ.

Takhängda klädhängare

Måttritning Klädhängare liten Lydiga Lillebror svart

Klädhängare liten Lydiga Lillebror

Lydiga Lillebror är minst av våra takhängda klädhängare och passar bra i mindre utrymmen. Önskas plats för skor är vår pall/bord Kloka Karl med hyllplan passande.

Måttritning Klädhängare mellan Lydiga Lillasyster svart

Klädhängare mellan Lydiga Lillasyster

Lydiga Lillasyster är en takhängd klädhängare med lägre höjd än den stora klädhängaren. Lillasyster passar bra när man önskar lite extra utrymme under kläderna eller har en lägre takhöjd.

Måttritning Klädhängare stor Lydiga Larsson svart

Klädhängare stor Lydiga Larsson

Klädhängaren Lydiga Larsson är vår stora takhängda modell. Med sin minimalistiska design ger Larsson ett stilrent uttryck till sin miljö. Larsson passar bra när en högre takhöjd finns.

Vägghängda klädhängare

Måttritning Klädhängare vägg Aviga Alva svart

Klädhängare vägg Aviga Alva

Aviga Alva är vår vägghängda klädhängare. Med sin aviga vinkel får klädhängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

Måttritning Hängare vägg Aviga Algot

Hängare vägg Aviga Algot

Aviga Algot är den vår lilla variant av omtyckta klädhängaren Aviga Alva. Trivs fint i den lilla hallen eller som ett komplement i stora entrén. Är dessutom fin i sovrummet.

Sko-/hatthyllor

Måttritning Sko-/hatthylla Fru Stella

Sko-/hatthylla Fru Stella

Fru Stella är vår vägghängda sko-/hatthylla i nätt design. Stella kan vändas och monteras på två håll vilket ger den många möjligheter och olika uttryck.

Måttritning Skoställ Herr Stellan

Skoställ Herr Stellan

Herr Stellan är ett skoställ som ger rummet ett stilrent uttryck. Skostället levereras färdigmonterat.

Måttritning Pall/bord Kloka Karl

Pall/bord Kloka Karl

Pall/bord Kloka Karl är en tidlös möbel som kan kompletteras med ett extra hyllplan för skor eller annan förvaring. Ger hallen en skön sittplats. 

Vägghyllor

Måttritning Vägghylla djup Listiga Lasse

Vägghylla djup Listiga Lasse

Listiga Lasse är vår djupa vägghylla som kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den olika utseenden och möjligheter. En tunn, nätt men stabil hylla med flera möjligheter. Djupet är 20 cm.

Måttritning Vägghylla grund Listiga Lisa

Vägghylla grund Listiga Lisa

Listiga Lisa är vår grunda vägghylla som kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den olika utseenden och möjligheter. En tunn, nätt stabil hylla med flera möjligheter. Djupet är 11 cm.

Måttritning Vägghylla Svävande Leah

Vägghylla Svävande Leah

Svävande Leah är vår lilla, nätta vägghylla med ett mjukt formspråk. Leah är fin i de flesta miljöer och rum.

Krokar

Måttritning Väggkrok liten Lydig

Väggkrok liten Lydig

Väggkrok liten Lydig är en del av familjen Lydiga med rena och tidlösa linjer. En krok som trivs överallt; köket, sovrummet, hallen, badrummet eller ute på terassen.

Måttritning Väggkrok liten Avig

Väggkrok liten Avig

Väggkrok liten Avig är en del av den Aviga familjen. Med sin aviga vinkel får kroken en liten tvist vilket ger ett nytt uttryck.

Måttritning Väggkrok stor Avig

Väggkrok stor Avig

Väggkrok stor Avig är en del av den Aviga familjen. Trivs bra tillsammans med 1 st galge Greta. Du kan också hänga handväskan eller jackan direkt då kroken har en öppning baktill.

Monteringsanvisningar

Klädhängare vägg Aviga Alva

Aviga Alva är vår vägghängda klädhängare. Vid infästning är det mycket viktigt att du använder dig av fästelement (typ av skruv, plugg etc.) som är anpassat för ditt väggmaterial. Det är monteringen i väggen som avgör hur mycket vikt klädhängaren klarar. Skruvar ingår inte. Vi rekommenderar kullrig skruv.

4 st täckpluggar ingår. För att använda bifogad täckplugg måste skruvskallen vara Ø7-7,8 mm. Täckpluggarna döljer skruvar och hål på framsidan av produkten.

Sko-/hatthylla Fru Stella

Fru Stella är vår vägghängda sko-/hatthylla i minimalistisk design som ger rummet ett stilrent uttryck. Fru Stella lämpar sig utmärkt som både sko- och hatthylla. Hyllan kan vändas och monteras på två håll, vilket ger den två unika utseenden och gör att den kan anpassas efter olika behov. Kombinera flera ställ och montera dem på olika sätt för att skapa olika utseenden.

Inga synliga skruvar eller hål på framsidan tack vare att produkten har dold upphängning på baksidan. Upphängningsmall och standardskruvar medföljer.

NOTERA! Använd ev. plugg eller liknande som är anpassat för ditt väggmaterial. Produkten kan inte användas som sittmöbel.

Hängare vägg Aviga Algot

Aviga Algot är den lilla varianten av vår populära klädhängare Aviga Alva. Med sin aviga vinkel får hängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck. Hängare Aviga Algot kan kombineras med Galge Greta 3-pack, som ingår i samma serie.

Inga synliga skruvar eller hål på framsidan tack vare att produkten har dold upphängning på baksidan. Upphängningsmall och 2-pack svart skruv medföljer.