Hall

Är du på jakt efter en tidlös klädhängare? Då har du hittat rätt! Våra klädhängare finns i olika storlekar och formspråk. Matcha med en sko- eller hatthylla. 

Vår takhängda klädhängare Lydiga Larsson är enkel och tidlös i sitt formspråk. Lydiga Larsson är fin helt för sig själv men också tillsammans med våra tillhörande skoställ. 

Aviga Alva är vår vägghängda klädhängare som sticker ut med sitt aviga formspråk. Tillsammans med den populära ribbväggen har Aviga Alva blivit en stor favorit i många hem. Finns i två färger. 

Matcha klädhängaren med våra tillhörande galgar och krokar.

Vardagsrum

Med Pall/bord Kloka Karl skapas enkelt nya avlastningsytor i vardagsrummet. Använd som soffbord eller avlastningsbord bredvid soffgruppen. Addera ett hyllplan för extra förvaring.

Skapa extra förvaring med en vägghylla! Vi har vägghyllor i olika färger och former som kan lyfta ett rum och skapa nya dimensioner. 

Erbjudande
Erbjudande
Erbjudande
Erbjudande

Kök

I det moderna köket har en öppen förvaring valts som skapar rymd och adderar en fin tidlös stil till rummet.

Goda Ada och Ebbe är våra brickor som passar till dekorationer, servering och andra goda stunder. Kombinera med våra ljushållare och skapa en härlig stämning runt bordet. Brickorna kan även hängas upp på Väggkrok Liten Lydig när de inte används. En fin detalj som skapar nya dimensioner runt matplatsen!

Festliga Klara är vår vägghängda glashängare som passar för glas med fot. Häng upp favoritglasen på väggen i köket och ge rummet en stilren och personlig detalj. Eller varför inte på terassen!

Erbjudande
Erbjudande
Erbjudande
Erbjudande
Erbjudande
Erbjudande

Sovrum

Pall/bord Kloka Karl och Spirande är våra smarta möbler som passar perfekt som sängbord eller avlastningspall i sovrummet. De är enkla att flytta runt och går att förändra med hjälp av ett hyllplan. Till Spirande finns även en bordsskiva att köpa till.

Erbjudande
Erbjudande

Utomhus

Med ett nytt formspråk som är hämtat från de småländska ängarna och ladorna har vår nya kollektion Spirande en härlig mix av mjukt och hårt. Den tidlösa möbelserien gör sig fin på balkongen, altanen eller någonstans i den prunkande trädgården.

Finns det något bättre än sköna dagar och långa kvällar på uteplatsen? Vissa av våra produkter är tillverkade för att kunna användas utomhus, exempelvis våra vägghyllor och glashängare. De är fina på balkongen, terrassen eller uteköket.

Goda Ada är vår stora bricka som passar till dekorationer, servering och andra goda stunder. Kombinera med våra ljushållare och skapa en härlig stämning runt bordet. Brickan kan även hängas upp på Väggkrok Liten Lydig när den inte används. En fin detalj som skapar nya dimensioner runt matplatsen!

Erbjudande
Erbjudande